2024 İÇİN GÖKYÜZÜ BİZE NE SÖYLÜYOR?
Astroloji

2024 için gökyüzü bize ne söylüyor?

Merhaba Mümkün okuru!

Koskoca bir yılı kapatırken hem biten yıla hem de başlayan yıla iki kelam edeyim istedim. Öncelikle biten yılı dövüp başlayacak yılı övenlerden değilsinizdir umarım. Bunu yapan o kadar çok insan var ki… Giden kötü değildir, biten de öyle.

Öyle ki acısıyla tatlısıyla kayıpları kazançlarıyla biten her yıl, bir şeyler öğretir de gider. Büyütür en başta. Olgunlaştırır. Tecrübe kumbaramızı doldurur. Tam da bu yüzden doğumları kutladığımız gibi ölümleri de onurlandırmamız gerekir. Çünkü her yılın içinde daima kayıplar, acılar, sıkıntılar, sevinçler, başlangıçlar olacaktır. Bu bir döngüdür. Ben, biten yıllara ne yaşamış olursam olayım daima teşekkür eder ve onları sevgiyle uğurlarım. Size de bunu şiddetle tavsiye ediyorum.

Yeni bir bebek doğuma hazırlanıyor. 2024 yepyeni enerjisiyle geliyor. Bakalım astrolojik sembollerle gökyüzü 2024 için ne söylüyor?

İLİŞKİLER YİNE İLK GÜNDEMİMİZ

Yıl boyunca Ay düğümleri ve tabii tutulmalarda Koç ve Terazi hattında olacağından evlilikler, ortaklıklar, iş birlikçi çalışmalar ve tüm ilişkilerimiz önemli olacak. Yeni başlangıçlar olacağı gibi, sert yol ayrımları da olacaktır. Özellikle öncü burçların hayatında söz, nişan, evlilik veya yeni bir ortaklık olabilir. Sorunlu beraberliklerde de bu yıl hukuksal süreçler yaşanarak ayrılık rüzgarları esecektir.

Kuzey Ay düğüm yöneticisi Mars, Güney Ay düğüm yöneticisi Venüs olduğu için bu yılın başrol oyuncuları da haliyle Mars ve Venüs olacaktır. Estetik operasyonlar artabilir. Güzellik sektörleri ve çalışanları zirve yapabilir.

Girişimci olmak, atılım yapmak, rekabetten kaçmamak yeniliklere yelken açmak hangi sektör olursa olsun kişiyi başarıya götürecektir. Sportif faaliyetler artabilir. Birçok sporcunun başarısı gündem oluşturabilir. Mühendislik ise yılın en ilgi çeken mesleği.

PARA VE FİNANSAL SÜREÇLERDE ÖNEMLİ DÖNEMEÇLER: NİSAN VE MAYIS

Yılın ilk yarısı yani Haziran’a kadar Jüpiter Boğa burcunda ilerlerken ekonomi ve finans sektöründe hareketli günler yaşamaya devam edeceğiz. Ben, finans piyasalarında geçen yıla oranla biraz daha yumuşama olacağını düşünüyorum.

Ekonominin zirve yapacağı dönem, nisan ve mayıs ayları olabilir. Döviz ve altın piyasasında dalgalanmalar olabilir. Bu durum ekonomik kriz açısından risk içeriyor. Bu yılın en büyük dalgasını nisan ve mayıs aylarında yaşayabiliriz. Önlemlerimizi ona göre alalım.

YILIN İKİNCİ YARISI ZARLAR YENİDEN ATILIYOR

Haziran ayından itibaren Jüpiter’in İkizler burcuna geçmesiyle, bilgi ve zekâ prim yapacak. Akıl tüccarları, ticari zekasını parlatan herkes için fırsatlar oluşacak. Teknolojide hız iyice yükselecek. Yeni elektronik buluşlar gündeme gelebilir.

Basın, yayın, medya, sosyal ağlar ve tabii internet için altın günler geliyor. Haberler öyle bir hızda akacak ki yetişmekte zorluk çekeceğiz. Kafasını çalıştırıp bunu ticarete dökebilen herkes köşeyi dönecek.

Yılın ikinci yarısı hırsızlıklara dikkat! Hırsızlık artabilir. Teknolojinin hızı, sahtekarlıkları ve dolandırıcılıkları parlatacaktır. Bilgi hırsızlığı, hackerlar artabilir. Siber saldırılar çoğalabilir. İşimiz artık internet üzerinde. Şimdiden bu konunun tedbirini almakta fayda var.

ESKİ YIKILIYOR

Satürn hesabını soruyor, Plüton sınav başlıklarımızı veriyor

Ağustos’a kadar gelen fırsatları büyütmeye bakalım. Zira Ağustos’tan sonra Jüpiter Satürn engeline takılacaktır. İyi taraftan bakarsak Satürn “havada tutup tavada pişirenlerin” hesabını soracak. Yani haksız kazanç elde edenler, hırsızlık yapanlar için zor günler diyebilirim. Diğer yandan büyütüp genişletmek istediğimiz her alanda zorlanmalar tıkanıklıklar yaşayacağız Ağustos’tan itibaren.

İş yükümüz artabilir ve yetişemeyebiliriz. Jüpiter İkizler ’de aşırı hız yapar. Bunun sonucunda da hata yapma riski yüksek olur. Yılın sonlarına doğru bu konuya Satürn’ün çelme takması aslında çok kıymetli çünkü yanlışları görmemizi sağlayacak.

21 Ocak’tan itibaren Plüton, Kova geçişiyle tüm Dünya’da uzay çağının titreşim frekansı yükselecek. Daha üst frekansa uyumlanacağız. Alt seviyede olanlar için bu geçiş bir hayli zor olacaktır. Mayıs ayına kadar Plüton hepimize sınav başlıklarımızı verecek. Sonra retroya girerek tekrar Eylül ayında Oğlak burcuna son bir kez daha dönecek. Kemikleşmiş, hala yıkılmayan sistemlerin üzerinden geçerek onları yerle bir edecek. Anlayacağınız, eski yıkılıyor. Yeni dünya düzenine geçmeden önceki son yıkım da diyebiliriz buna. Bireysel hayatlarımızda bu süreçte, tutunduğumuz eskiye ait ne varsa güzellikle bırakmamız ve yeniye yer açmamız gereken bir süreç olacak.

Sınırlar çiziliyor

Tüm yıl boyunca Satürn, Balık burcu yolculuğunda hem ülkelerin sınırlarını hem de bireysel hayatımızda i sınırları kontrol edecek. Sınırlarımızı korumamız gerekiyor. Hayır demeyi bu yıl öğreneceğimizi düşünüyorum. Kişisel haklarımız ihlal edildiğinde bunun farkına vararak dur demeyi öğreneceğiz.

2024’TE TEK KELİMEYLE BURÇLAR

En girişimci, en risk alan Koç

En iyi yatırımı yapan Boğa

En şanslı İkizler

En çok sıçrama yapan Yengeç

En çok seyahat eden Aslan

En çok statü atlayan Başak

En çok birliktelik yaşayan Terazi

En zengin Akrep

En aşık Yay

En çok gayrimenkul zengini Oğlak

En radikal değişim Kova

En çok öğrenen Balık

Umuyorum ki

Yeni yılda yüksek farkındalıklar kazanırız. Sahip olduğumuz cumhuriyetin kıymetini daha çok anlar ve ona sımsıkı sarılırız. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın zihniyetinden uzaklaşarak bana iyi gelen sana da gelsin demeyi öğreniriz.

Kötü veya iyi diye bir şeyin olmadığını, yaşadığımız şeyler hoşumuza gitmediğinde onlara kötü, iyi gittiğinde iyi etiketini bizim yapıştırdığımızı anlarız.

Kendini sevmediğinde başkasını hiç sevemeyeceğini, kendine sarılmayanın başkasını kucaklayamayacağını fark ederiz. İyi ilişkiler, iyi birliktelikler için tek formülün önce kendimizle iyi ilişki kurmak olduğunun bilincinde oluruz.

Yeni yılda da bilgimi sizlerle paylaşmaya devam etmeyi seçiyorum. Hepimiz için bu yıldan neşe, sağlık, bolluk, bereket, eşit haklar, sevgi, huzur ve barış diliyorum.

Sevgiyle kalın, hoşça kalın
Beliz Olgu ILGIN


©mümkün dergi

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Yuka Ajans Yay. ve Org. Tic. Ltd. Şti.’ye aittir. Köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir kısmı kaynak gösterilmesi ve/veya habere aktif link verilmesi halinde dahi kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Olgu Ilgın
Satış, pazarlama ve halkla ilişkiler alanındaki kurumsal kariyer hayatını 2010’da tamamladı ve astroloji alanında yıllara dayalı eğitimlerini kolektif bilincin yükselmesi adına profesyonel hayatına taşıdı. Şirket, kurum ve bireylere danışmanlık yapıyor.